• Το Γνωρίζατε;
  • Το μανταρίνι ήταν άγνωστο στην Ελλάδα πριν από την Επανάσταση του '21. Το έφερε στη χώρα μας ο ρώσος ναύαρχος Χέυδεν, που συμμετείχε στη Ναυμαχία του Ναβαρίνου.

'Θερμό επεισόδιο' Τόμσεν - Παπακωνσταντίνου

Συντονιστής: Agrafos

Άβαταρ μέλους
Agrafos
Γενικός Συντονιστής
Γενικός Συντονιστής
Χωρίς σύνδεση
Γένος:
Επικοινωνία:
Ελλάδα

'Θερμό επεισόδιο' Τόμσεν - Παπακωνσταντίνου

Δημοσίευση από Agrafos »

'Θερμό επεισόδιο' εκτυλίχθηκε μεταξύ Τόμσεν και Παπακωνσταντίνου την Τετάρτη, όταν ο αξιωματούχος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου είπε στον υπουργό Οικονομικών πως η κυβέρνηση έπιασε το 5% των στόχων που είχε θέσει προκαλώντας την οργισμένη απάντηση του.

"Χάνω το χρόνο μου μαζί σου" φέρεται να είπε ο Τόμσεν στο Παπακωνσταντίνου για να πάρει την απάντηση 'μάλλον εγώ χάνω το χρόνο μου μαζί σου' από τον υπουργό.

Η Τρόικα πιστεύει ότι ο Παπακωνσταντίνου μιλάει συνεχώς για αποκρατικοποιήσεις και απολύσεις αλλά δεν κάνει τελικά τίποτε και 'είναι μόνο λόγια'.

'Δε θέλουμε άλλα λόγια αλλά πράξεις' φέρεται να είπε με την ένταση να αυξάνεται σε τόσο μεγάλο βαθμό που ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών αποχώρησε από την αίθουσα και μάλιστα έλλειψε για περισσότερο από δύο ώρες.

Όταν επέστρεψε η ατμόσφαιρα ήταν διαφορετική και οι τόνοι είχαν πέσει. Η συζήτηση συνεχίστηκε και το αποτέλεσμα ήταν να επιτευχθεί συμφωνία σχεδόν σε όλα, σύμφωνα με τις πληροφορίες.
Ποτέ μην ρωτάς... την ηλικρινή άποψη ενός ενημερωμένου!!!!

Επιστροφή στο “Πολιτική”