Κατέρρευσε κέντρο υγείας έξι νεκροί
Έξι άνθρωποι βρήκαν το θάνατο όταν κέντρο υγείας κατέρρευσε αφού καταπλακώθηκε από τόνους λάσπης στις δυτικές... Φιλιππίνες, δήλωσε αξιωματούχος της αστυνομίας σήμερα Πέμπτη.
Διασώστες ανέσυραν τις έξι σορούς από το κέντρο στην πόλη Ταϊτάι στην επαρχία Παλαουάν, 600 χλμ. νότια της Μανίλας, δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας στην επαρχία, Αουρέλιο Τράμπε.
Ο Τράμπε είπε πως το κέντρο υγείας - που βρισκόταν στους πρόποδες ενός βουνού - κατέρρευσε ολοσχερώς. "Διακόψαμε τις επιχειρήσεις έρευνες και διάσωσης. Όλοι οι αγνοούμενοι βρέθηκαν", πρόσθεσε.
Η Δημήτρια δε Λούνα, αξιωματούχος του περιφερειακού νοσοκομείου, εκτίμησε ότι το έδαφος είχε διαβρωθεί από τις βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών.
-
- Το Γνωρίζατε;
-
- Κάθε χρόνο, καταγράφονται 90.000 εγκυμοσύνες από της αγγλίδες έφηβες. Από αυτές, οι 2.200 αφορούν κορίτσια κάτω των 14ων ετών!
" Κατέρρευσε κέντρο υγείας έξι νεκροί "
Συντονιστές: Airetikos, Agrafos
