• Το Γνωρίζατε;
  • H λέξη τουρισμός προέρχεται από την πρώτη μαζική επίσκεψη στην ιστορία: έγινε στην γαλλική περιοχή Tours.

Βενιζέλος: Κρίση έως τα μέσα του 2014

Συντονιστής: Agrafos

Άβαταρ μέλους
Agrafos
Γενικός Συντονιστής
Γενικός Συντονιστής
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 2932
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 02:53
Τοποθεσία: Αθήνα
Γένος:
Επικοινωνία:
Ελλάδα

Βενιζέλος: Κρίση έως τα μέσα του 2014

Δημοσίευση από Agrafos »


Παρουσία εκπροσώπων 40 εισηγμένων εταιριών ολοκληρώθηκε πριν από λίγο εκδήλωση που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Eurobank EFG με θέμα: Ελληνική οικονομία ¨Ευκαιρίες και προοπτικές» με κύριο ομιλητή τον Υπουργό Οικονομικών Ε. Βενιζέλο.

Για τολμηρές μεταρρυθμίσεις και πρωτοβουλίες με έμφαση στις ιδιωτικές επενδύσεις και την εξωστρέφεια έκανε λόγο ο αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος κ. Νίκος Καραμούζης στην διάρκεια χαιρετισμού του.

“H χώρα μας βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και έχουμε κληθεί να εφαρμόσουμε ένα σχέδιο μεγάλης και γρήγορης δημοσιονομικής προσαρμογής σε σύντομο χρονικό διάστημα» τόνισε κατά την διάρκεια της ομιλία του ο Υπουργός Οικονομικών και συνέχισε «η θετική όψη των πραγμάτων είναι πως έχουμε ήδη καλύψει ένα σημαντικό μέρος του δρόμου και έως τα μέσα του 2014 μπορεί να έχουμε βγει από την εστία της κρίσης.

Οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης που αφορούν στην κινητοποίηση άμεσων και έμμεσων φόρων θα ενισχύσουν την ρευστότητα και θα συντελέσουν στο ξεπάγωμα των συγχρηματοδοτούμενων έργων.

Θέλουμε η Ελλάδα να γίνει μία φιλοεπενδυτική χώρα πάνω απ’ όλα όμως πρέπει να αλλάξει η ψυχολογία μας. Αυτό είναι και το πρώτο βήμα για αλλαγή της συμπεριφοράς μας» κατέληξε.
Ποτέ μην ρωτάς... την ηλικρινή άποψη ενός ενημερωμένου!!!!

Επιστροφή στο “Οικονομία”