• Το Γνωρίζατε;
  • Το 1876, ο αμερικανός στρατηγός Κάστερ οδήγησε τους 211 ιππείς του στη μάχη του Λιτλ Μπιγκ Χορν, γνωρίζοντας ότι τους περίμεναν 6.000 Ινδιάνοι Σιού. Ύστερα από 15 λεπτά μάχης, μόνο ένα άλογο έμεινε ζωντανό!

Μέρκελ-Σαρκοζί: Το μέλλον της Ελλάδας είναι στην ευρωζώνη

Συντονιστής: Agrafos

Argosxolos
Συντάκτης
Συντάκτης
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 698
Εγγραφή: Τρί 07 Ιουν 2011, 12:54

Μέρκελ-Σαρκοζί: Το μέλλον της Ελλάδας είναι στην ευρωζώνη

Δημοσίευση από Argosxolos »


Γερμανία και Γαλλία τάσσονται σαφώς υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στην ευρωζώνη, και καλούν την Αθήνα να υλοποιήσει τις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις και να εφαρμόσει πιστά το πρόγραμμα προσαρμογής.

Η καγκελάριος Μέρκελ και ο γάλλος πρόεδρος Σαρκοζί στηρίζουν τις μεταρρυθμιστικές προσπάθειες της Ελλάδας και υπογραμμίζουν ότι «το μέλλον της Ελλάδας είναι στην ευρωζώνη». Σύμφωνα με ανακοίνωση της γερμανικής κυβέρνησης, μετά την τηλεδιάσκεψη, που διήρκεσε λίγο περισσότερο από 20 λεπτά, Γαλλία και Γερμανία τάσσονται σαφώς υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στην ευρωζώνη. Παράλληλα καλούν την Αθήνα να εφαρμόσει πιστά και αποτελεσματικά το πρόγραμμα προσαρμογής και τις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις. «Αυτό συνιστά προϋπόθεση για την εκταμίευση των επόμενων δόσεων του προγράμματος», αναφέρεται στην ανακοίνωση της γερμανικής κυβέρνησης.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο έλληνας πρωθυπουργός εξέφρασε την απόλυτη αποφασιστικότητα της κυβέρνησης του να λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα προκειμένου να εφαρμόσει στο σύνολό τους τις δεσμεύσεις του.
SOURCE
dw-world.de

Επιστροφή στο “Οικονομία”