Ένας τύπος μπαίνει μέσα
σε ένα μπαρ για να πιει ένα ποτό. Ενώ το πίνει, βλέπει μια ωραία κοπέλα και
σκέφτεται να κάτσει στο τραπέζι της.
- Να καθήσω;
- Να κάτσεις.
- Είσαι πολύ όμορφη, μ`αρέσεις.
- Κι εμένα μου αρέσεις.
Τέλοσπάντων, πιάνουν την κουβέντα,
και μετά από πολλή ώρα,
λέει αυτός:
- Δε συστηθήκαμε. Εμένα με λένε ...Γιάννη Χιόνη.
- Εμένα με λένε Κατερίνα Άνοιξη.
Αρχίζει τότε να γελάει ο Γιάννης.
- Γιατί γελάς;
- Να,.,,,,,,,, σκέφτομαι 30 πόντους χιόνι μέσα στην Άνοιξη
Κάθονται τρεις ξαδέλφες στο σαλόνι και συζητάνε παρουσία της κουφής γιαγιάς τους. Λέει η πρώτη:
- Κορίτσια διάβασα στο Elle ότι φέτος θα φορεθούν γάντια μέχρι εδώ. Και δείχνει τον καρπό της.
- Εγώ πάλι διάβασα στο Vogue ότι θα φορεθούν μέχρι εδώ λέει η δεύτερη και δείχνει τον αγκώνα της.
- Εγώ κορίτσια, λέει η τρίτη, μίλη...σα εχτές με τη Λίτσα που δουλεύει για τον Ασλάνη και μου είπε ότι θα φορεθούν μέχρι εδώ. Και δείχνει τον ώμο της.
Οπότε πετάγεται η γιαγιά και λέει:...ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑΝΕ ΚΙ ΟΤΙ ΝΑΝΕ
Γιατί ένας Πόντιος μπαίνει στο ασανσέρ και περιμένει, αντί να πατήσει το κουμπί να ανεβεί;- Γιατί λέει "για 3 άτομα" και περιμένει τους άλλους δύο
Ενα βραδυ παει σε ενα μπαρ η μπεσαμελ..τα μακαρονια..ο κιμας..ολοι μαζι παρεα..και λεει ο μπαρμαν:Ρε παστιτσιο..παλι κομματια ηρ8ες?
Τι κοινό έχει ένας μαύρος που πουλάει CD με το χέσιμο;
Σου ΄ρχονται και τα δύο όταν πίνεις καφέ
Ένας κουλός, ένας κουτσός και ένας τυφλός μαθαίνουν ότι κάποιος δέρνει τη γυναίκα του. - "Μου `ρχεται να του δώσω μια γροθιά στα μούτρα," λέει ο κουλός. - "Εγώ θέλω να του δώσω μια γερή κλωτσιά...." λέει ο κουτσός. - "Εγώ αηδιάζω να βλέπω τέτοια πράγματα," λέει ο τυφλός.
μπενει η αντζελα σ ενα ταξι
ταξιτζης ..λαιδη που παμε?
αντζελα ...γιατι ρε φιλαρακι θαρθεις κι εσυ?
-
- Το Γνωρίζατε;
-
- Το ύψος του μεγαλύτερου γνωστού ηφαιστείου στο ηλιακό μας σύστημα είναι 27 χλμ. και βρίσκεται στον Αρη!
ΑΝΕΚΔΟΤΑ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οποιοδήποτε θέμα όσο σοβαρό, αστείο, βαρύ ή ανάλαφρο... σε ένα καφενείο μπορεί να συζητηθεί!!!
Οποιοδήποτε θέμα όσο σοβαρό, αστείο, βαρύ ή ανάλαφρο... σε ένα καφενείο μπορεί να συζητηθεί!!!
- Agrafos
- Γενικός Συντονιστής
- Γένος:
- Επικοινωνία:
Ραντεβού με μια τυφλή
Είναι ένας σε ένα bar & βλέπει ένα πολύ πρώτο μωρό στην άλλη γωνία, να πίνει ποτό.
Ρώτα τον barman:
- Τι παίζει εδώ; Πολύ πρώτο μωρό, μόνο του είναι;
Ο barman του απαντά:
- Άσε, είναι τυφλή.
Εντάξει λέει αυτός, κανένα πρόβλημα, πάει εκεί, αρχίζει κατάσταση οπότε τελικά του λέει η γκόμενα να πάνε σπίτι της.
Της λέει αυτός:
- Μέσα, αλλά να πάρω πρώτα τηλέφωνο τη γυναίκα μου, γιατί εγώ & η γυναίκα μου δεν έχουμε μυστικά.
Οπότε βγάζει το κινητό του, καλεί τη γυναίκα του & της λεει:
- Μωρό μου άσε, μου ‘κατσε μία στραβή & θα αργήσω ….
Ρώτα τον barman:
- Τι παίζει εδώ; Πολύ πρώτο μωρό, μόνο του είναι;
Ο barman του απαντά:
- Άσε, είναι τυφλή.
Εντάξει λέει αυτός, κανένα πρόβλημα, πάει εκεί, αρχίζει κατάσταση οπότε τελικά του λέει η γκόμενα να πάνε σπίτι της.
Της λέει αυτός:
- Μέσα, αλλά να πάρω πρώτα τηλέφωνο τη γυναίκα μου, γιατί εγώ & η γυναίκα μου δεν έχουμε μυστικά.
Οπότε βγάζει το κινητό του, καλεί τη γυναίκα του & της λεει:
- Μωρό μου άσε, μου ‘κατσε μία στραβή & θα αργήσω ….
Ποτέ μην ρωτάς... την ηλικρινή άποψη ενός ενημερωμένου!!!!
- Agrafos
- Γενικός Συντονιστής
- Γένος:
- Επικοινωνία:
Ταυτόχρονα ευτυχισμένος και δυστυχισμένος
Ανδρόγυνο κάθεται στον καναπέ…
Ο άνδρας ρωτά τη σύζυγο:
- Πάω στοίχημα πως δεν μπορείς να μου πεις μια φράση που να με κάνει ταυτόχρονα ευτυχισμένο και δυστυχισμένο!
Και η γυναίκα:
- Την έχεις μεγαλύτερη από τον υδραυλικό…
Ο άνδρας ρωτά τη σύζυγο:
- Πάω στοίχημα πως δεν μπορείς να μου πεις μια φράση που να με κάνει ταυτόχρονα ευτυχισμένο και δυστυχισμένο!
Και η γυναίκα:
- Την έχεις μεγαλύτερη από τον υδραυλικό…
Ποτέ μην ρωτάς... την ηλικρινή άποψη ενός ενημερωμένου!!!!