• Το Γνωρίζατε;
  • Τη δεκαετία του '20, ο Ροντόλφο Βαλεντίνο αναγκάστηκε να πάρει δραστικά μέτρα ασφαλείας για να προστατευτεί από τις θαυμάστριές του. Έχτισε γύρω από την έπαυλή του τοίχο ύψους 3 μέτρων, τοποθέτησε τεράστιους προβολείς, ενώ τρία δανέζικα, δύο μολοσσοί κι ένα κυνηγόσκυλο, περιφρουρούσαν την αυλή του.

"Μόνη επιλογή η παραμονή στο ευρώ"

Συντονιστής: Agrafos

Argosxolos
Συντάκτης
Συντάκτης
Χωρίς σύνδεση
Δημοσιεύσεις: 698
Εγγραφή: Τρί 07 Ιουν 2011, 12:54

"Μόνη επιλογή η παραμονή στο ευρώ"

Δημοσίευση από Argosxolos »


Η παραμονή στο ευρώ είναι η μοναδική επιλογή. Οι πολίτες γνωρίζουν τα οφέλη από τη συμμετοχή στην ευρωζώνη, δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός, Λ. Παπαδήμος, προσθέοντας πως η κρίση μπορεί να γίνει ευκαιρία αν δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό.

Ο ίδιος απεύθυνε έκκληση στους δημόσιους υπαλλήλους (εφοριακούς, δασκάλους κτλ) να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

"Μόνος μου δεν μπορώ να διεκπεραιώσω την αποστολή. Πρέπει να δραστηριοποιηθούν όλες οι δυνάμεις του τόπου. Η συμφωνία των τριών κομμάτων δημιουργεί προϋποθέσεις για την αποκατάσταση του διεθνούς κύρους της χώρας και την αποκατάστασης της κοινωνικής συνοχής. Εχω πλήρη συνείδηση της τιμής που μου γίνεται και της ευθύνης που αναλαμβάνω.

Η στιγμή είναι κρίσιμη γιατί διακυβεύεται η συμμετοχή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη. Το ευρώ εξασφαλίζει την χρηματοπιστωτική σταθερότητα της χώρας και τις προϋποθέσεις για καλύτερο μέλλον", υπογράμμισε ο κ. Παπαδήμος.

"Μπορούμε να πετύχουμε με τη βοήθεια των εταίρων μας που μας προσφέρουν οικονομική και τεχνική βοήθεια και τη συστράτευση του ελληνικού λαού. Οι θυσίες των Ελλήνων δεν πρέπει να πάνε χαμένες. Οπλα μας είναι η αλήθεια για το που βρισκόμαστε και η εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας", πρόσθεσε.

"Η κρίση που ξεκίνησε ως χρηματοπιστωτική έχει οδηγήσει ακόμα και σε κρίση εμπιστοσύνηςτων ξένων στη διάθεση μας να προχωρήσουμε παρά τα βήματα που έχουν ήδη γίνει.

Επιστροφή στο “Οικονομία”